Koncert Vlnohraní: Hudbo, vstávej, nezahálej

2. duben 2024

Pojďte se s námi prostřednictvím krásné hudby probudit do jara! Zveme vás na koncert Vlnohraní: Hudbo, vstávej, nezahálej, kde společně za zvuků klarinetu, houslí a klavíru objevíme, že hudba inspirovaná jarem je jako otevřená zahrada plná různorodých květů.

Uslyšíme, jak jaro rezonuje v myslích skladatelů - někteří ho vyjadřují s nostalgií, jiní s radostnou energií a někteří zcela divoce. A kdo ví, možná se k nám připojí i kukačka!

Společně s našimi talentovanými muzikanty budete mít možnost stát se součástí orchestru a zažít tak jedinečný hudební zážitek. A co víc, zapojíme vás do profesionálního natáčení, čímž se naše koncertní dobrodružství stane nezapomenutelnou vzpomínkou.

Vlnohraní je cyklus interaktivních koncertů určených pro děti ve věku od 5 do 10 let, ale zaručujeme, že bavit se budou úplně všichni.

Koncert Vlnohraní: Hudbo, vstávej, nezahálej se koná v sobotu 13. dubna od 15 hodin ve Studiu S1 Českého rozhlasu (Vinohradská 12).

Nenechte si ujít úžasnou příležitost prozkoumat svět hudby prostřednictvím našeho koncertního putování. Těšíme se na setkání s vámi!

Koupit vstupenku

autor: SOČR
Spustit audio