Obecná pravidla soutěží na Facebooku

17. prosinec 2020

Soutěže se mohou zúčastnit osoby starší 15 let s trvalým pobytem v České nebo Slovenské republice. Do soutěže se nemohou zapojit zaměstnanci Českého Rozhlasu.
Na výhry není právní nárok a nejsou soudně vymahatelné. Pořadatel si vyhrazuje právo změnit podmínky či výhry soutěže i v jejím průběhu, nebo soutěž zcela zrušit bez náhrady.

Pořadatelem soutěží na Facebook stránce Symfonický orchestr Českého rozhlasu, který byl zřízen z. č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, se sídlem Vinohradská 12, Praha 2, 120 99, IČ: 45245053 (dále jen jako „Pořadatel“)

Žádná ze soutěží inzerovaných na facebookové stránce Symfonický orchestr Českého rozhlasu není žádným způsobem sponzorována, podporována ani spravována společností Facebook, nijak s ní nesouvisí a tudíž za ni firma Facebook nenese žádnou odpovědnost.

SOUTĚŽNÍ MECHANISMUS
    • Pro zapojení do soutěže je nutné splnit podmínky, uvedené v textu konkrétního soutěžního příspěvku na stránce https://www.facebook.com/SymfonickyOrchestrCeskehoRozhlasu/. Při nesplnění těchto podmínek může být účastník ze soutěže vyloučen.
    • Podmínkami účasti v soutěži může být: připojení komentáře k soutěžnímu příspěvku, lajkování stránky či soutěžního příspěvku, případně lajkování fotografií z galerie apod.
    • Pokud je podmínkou v soutěži zveřejnění komentáře u příspěvku, je do soutěže zařazen vždy pouze jeden komentář od jednoho uživatele. Případné další komentáře stejného účastníka soutěže nebudou do soutěže zařazeny.

Vyhlášení a vyrozumění výherců
    • Termín konání soutěže je vždy uveden v daném příspěvku.
Termín ukončení je brán vždy jako “včetně” soutěžit je tedy možno do půlnoci uvedeného data. Zařazení účastníků, kteří nedodrží termín ukončení soutěže, je zcela na zvážení pořadatele.
    • Mechanismus výběru výherců určuje pořadatel (Losování, výběr nejzajímavějších komentářů, fotografií atd...).
    • Vyhlášení výherců proběhne vždy do dvou pracovních dnů od ukončení soutěže, pokud není v soutěžním příspěvku uvedeno jinak.
Jména výherců budou pořadatelem zveřejněna v komentáři u soutěžního příspěvku. Výherci budou informováni také ve zprávě na Facebooku (případně v odpovědi na jejich soutěžní komentář, pokud zasílání zpráv neumožňují).
    • Doručení výhry bude realizováno (pokud není u soutěžního příspěvku uvedeno jinak) zasláním Českou poštou. Účastí v soutěži souhlasí soutěžící s tím, že může být v případě výhry vyzván k poskytnutí poštovní adresy pro zaslání ceny. Tuto adresu musí v odpovědi na zprávu s oznámením výhry zaslat nejpozději do 14 dnů od vyzvání, jinak bude cena předána jinému soutěžícímu. Adresa slouží pouze pro jednorázové zaslání výhry a nebude s ní jinak nakládáno.
    • Pokud není u soutěže uvedeno jinak, výhry není možné osobně vyzvedávat v sídle pořadatele.

Spustit audio

CD SOČRu v e-shopu