Pomozte vrátit naději lidem, kteří se kvůli koronaviru ocitli v těžké životní situaci

18. květen 2021

Pandemie koronaviru trvá už přes rok. Za tu dobu ovlivnila život milionům lidí po celém světě a také v České republice. Charita České republiky proto vyhlásila sbírku s názvem Naděje se vrátí, na pomoc těm, kteří kvůli pandemii koronaviru přišli o někoho blízkého, nebo se dostali do těžké životní situace.

Cílem akce je získat finance na pomoc rodinám zasaženým pandemií, které mnohdy přišly o živitele či živitelku nebo je krize těžce zasáhla zdravotně či sociálně. Peníze půjdou na podporu projektů zaměřených na pomoc těmto lidem a do zdravotních a sociálních služeb. V neposlední řadě chce projekt posluchače a diváky povzbudit a dodat jim tolik potřebnou naději.

Ústředním motivem sbírky je stejnojmenná píseň a videoklip Davida Deyla

Moc děkuji všem, kdo s projektem pomáhají a srdečné díky všem dárcům – vy jste naděje!
David Deyl

Přispívat můžete na transparentní účet 44665522/0800 u České spořitelny, variabilní symbol 987, a to bankovním převodem i kartou on-line. Příspěvek je také možné poslat prostřednictvím dárcovské SMS. Podrobné informace naleznete na internetových stránkách akce. Významným zdrojem budou příjmy za přehrání písně na platformách Spotify, Apple Music, iTunes, YouTube (minimálně 90 % výnosu půjde na sbírkový účet).

autor: SOČR
Spustit audio

CD SOČRu v e-shopu